| Intrebari | |
|
+2Karla Johnson Layla Aberfoth 6 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Layla Aberfoth
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 29 Casa : Gryffindor Anul : V, Prof. Ierb. Keeper, Dir.Adj.SM., Auror, Magmet.Rept. Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Intrebari Sam Ian 26, 2008 7:04 pm | |
| Am o nelamurire.LA Vajhat la Inscrieri ce sunt functiile alea Seeker Keeper si nu mai stiu cum,ce inseamna si as mai avea inca o intrebare.Ce trebuyie sa faci pe post de Keeper si cum se joaca Vajhatul pe forum? | |
|
| |
Karla Johnson Admin
Numarul mesajelor : 244 Varsta : 28 Casa : Hufflepuff Anul : VI, Magmet,Prof. Zbor, Sefa Of.de Aurori, Keeper Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Intrebari Sam Ian 26, 2008 7:09 pm | |
| Deci: Seeker: Cautator Keeper:Portar Cheeser:Inaintas Beater:Prinzator Pe post de keeper trebuie sa aperi poarta pentru a nu primi goluri. Vajhatul o sa se joace in mod RPG. Dar jucatorii nu au voie sa spuna ca a fost gol, s.a.m.d. O sa ne alegem un arbitru impartial, iar el va decide ce si cum. | |
|
| |
Layla Aberfoth
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 29 Casa : Gryffindor Anul : V, Prof. Ierb. Keeper, Dir.Adj.SM., Auror, Magmet.Rept. Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: Intrebari Sam Ian 26, 2008 7:18 pm | |
| am inteles acum ,multumesc foarte mult,dar dc le-ati pus asa cu numele astea Keeper ,Seeker,Beater etc. si nu le-ati pus normal adik Portar Cautator Prinzator? | |
|
| |
Karla Johnson Admin
Numarul mesajelor : 244 Varsta : 28 Casa : Hufflepuff Anul : VI, Magmet,Prof. Zbor, Sefa Of.de Aurori, Keeper Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Intrebari Sam Ian 26, 2008 7:20 pm | |
| Astea sunt numele in engleza ^^ De acum inainte o sa pun in paranteza si numele in romana | |
|
| |
Layla Aberfoth
| Subiect: Re: Intrebari Sam Ian 26, 2008 7:31 pm | |
| ce chestie nu stiam,mersi dar nu trebuie sa le pui ca acum am inteles | |
|
| |
Anna Grain
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 32 Casa : Raveclaw Anul : V, Keeper Data de inscriere : 06/02/2008
| Subiect: o mica observatie Joi Feb 07, 2008 9:55 pm | |
| okidoki..cred ca ati ramas in urma ...cu ceva...cum ar fi postarea punctelor in catalog..pentru ca uitandu-ma la fiecare materie in parte,iar apoi la catalogul mare..am observat ca Viperinii au in tabel 522 de puncte pe cand au pe hartie defapt doar 231...si astropufii 290 in loc de 375.....reinoiti cataloagele ...sa nu se creada ca sunt altfel de greseli la mijloc..va rog | |
|
| |
Clarissa Divine
Numarul mesajelor : 37 Casa : Slytherin Functie : Prof. PDV Anul : III,Animag Data de inscriere : 30/01/2008
| Subiect: Re: Intrebari Joi Feb 07, 2008 10:07 pm | |
| Membri forumului pot primi puncte si la dezbateri si teste,nu doar la cursuri.Probabil ca din cauza aceasta sunt trecute mai putine puncte,decat sus. | |
|
| |
Carlyn Rain
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 31 Casa : Gryffindor Anul : V, Animag Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Intrebari Dum Feb 10, 2008 2:16 pm | |
| Am omis faptul ca in regulament scrie "fiecare personaj trebuie sa aiba nume si prenume". M-am inregistrat inainte de a citi, en fin. Nelamurirea mea este: Se poate sa-mi schimbati nick-name-ul? Daca da, vreau "Carlyn Rain", va rog. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 33 Casa : Slytherin Anul : VI, Prof.Potiuni, Seeker Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Intrebari Dum Feb 10, 2008 2:32 pm | |
| Desigur,dar cred ca ti-l poti schimba si tu,nu?Pentru ca asa vei sti si pe alte forumuri. Intra la Profil si la casuta Username poti sa ti-l scri pe cel nou | |
|
| |
Carlyn Rain
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 31 Casa : Gryffindor Anul : V, Animag Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Intrebari Dum Feb 10, 2008 2:33 pm | |
| Ah, nu m-am gandit la asta. Multumesc pentru ajutor. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 33 Casa : Slytherin Anul : VI, Prof.Potiuni, Seeker Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Intrebari Dum Feb 10, 2008 2:38 pm | |
| Chiar nu ai pentru ce . Si nu te-am prea ajutat..Insa ma gandeam sa-ti zic cum se face,pentru a sti si pe alt forum | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari | |
| |
|
| |
| Intrebari | |
|