Hogwarts-The-Magic-School
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts-The-Magic-School

Hogwarts

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

The lake... The sun...And...Someone...with me...

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

feminin Numarul mesajelor : 244
Varsta : 28
Casa : Hufflepuff
Anul : VI, Magmet,Prof. Zbor, Sefa Of.de Aurori, Keeper
Data de inscriere : 24/01/2008

The lake... The sun...And...Someone...with me... Empty
MesajSubiect: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 5:35 pm

Avril iesi din castel, infofolita bine, si cu parul fluturandu-i in vant. Merse cu pasi mari pe cararea acoperita cu zapada. Era dimineata, iar soarele stralucea pe cer, chiar daca nu prea dadea caldura.
Fata contiuna sa mearga, impiedicandu-se din cand in cand de cate un damb de omat. Se trezise bine dispusa si avea de gand sa profite de asta. Vroia sa faca ceva cat mai interesant si plin de viata. Ceea ce in era ciudat, pentru ca in ultima vreme statuse mai mult in castel. Parca....Se temuse sa dea ochii cu lumea de afara.
Dar dimineata aceea incepuse prea bine. Isi aminti in treacat de prietenele ei, Bella si Iris. Spera ca ele sa primeasca mesajul pe care ea il lasase, si sa vina si ele,
Tot gandindu-se asa vazu ca pasii o condusesera spre lac. Se gandi sa nu se puna cu...soarta, asa ca se indrepta spre marea intindere de apa. Era inghetat, dar fiind asa cald afara era mai mult ca sigur ca se va incalzi in curand.
Se aseza pe marginea lacului, neluand in seama zapada care i se lipea de pantaloni si o uda, Ii place sentimentul, si nu o deranja deloc. Lua o piatra si o arunca cat de tare putea. Ca purtata de vant, aceasta zbura de jur in prejurul unei mici potiuni de apa, si ateriza la marginea lacului. In locul in care cazuse se vazu gheata care se spargea. "Arata ca o rama. Ca o rama care ascunde realitatea...Ca...Rama mea" isi zise fata.
Deodata auzi pasi grabiti care veneau dinspre castel. Se intoarse sa vada cine ii deranjase sirul gandurilor, si observa ca persoana care se indrepta repede spre ea era....

OOC: Scuzati-mi inspiratia "minunata"
Sus In jos
http://hogwarts.forumers.ro
Iris Kassandra Black

Iris Kassandra Black

feminin Numarul mesajelor : 57
Varsta : 32
Casa : Gryffindor
Anul : VI, Prof. G.F.de C.M. Animag,Unsp. Seeker, Auror

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 7:15 pm

Era...Iris.
Iris radea zgomotos si se apropia atat de repede incat avril abia o putea vedea.Abia ii putea vedea parul blond fluturandu-i in vant,acoperit putin de caciula colorata,crosetata de mana,abia ii putea vedea ochii verzi stralucind intr-o culoare stravezie si mainile delicate unduindu-se in miscarile vantului...
''AVRIIIIL"tipa aceasta razand,aterinzand deasupra lui Avril si rostogolindu-se cu aceasta prin zapada.
''SURPRIZAAA!"continua sa rada Iris neinduratoare ,gadiland saraca fata ce respira destul de greu printre chicotele zgomotoase.
Parca Iris descifra''O sa vezi tu" dar nu putea stii evident.Hufflepuffa radea incontrolabil si incerca cu greu sa o opreasca pe ''inamica''ei .
''N-are rost''continua Iris,insa Avril reusi intr-un sfarsit sa scape....
Sus In jos
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 7:34 pm

-Uhm, te superi...Eu gandeam Iris, cand tu ai venit si m-ai intrerupt barbar, zise Avril pe un ton care trebuia sa fie suparat. Dar era foarte vesela si binedispusa. Demult nu mai rasese atata. Poate ca pana la urma a fost bine sa vina la Hogwarts... Decat sa ramana in Elvetia sau sa renunte la scoala.... Si cine stie...Poate ca va avea si ocazia sa se razbune...
Dar ignora gandurile astea. Era weekend, afara era frumos, era cu o prietena...De ce sa se gandeasca la lucruri rele? Macar acum sa se distreze si ea....
-O sa vezi tu Iris, ingaima fata aruncandu-i prietenei ei un bulgare in fata.
Acesta o nimeri din plin si Iris se trezi cu fata acoperita de zapada.
-Ah....Avrilllll....O sa o patesti! striga aceasta aruncand si ea cu zapada.
Se batura un timp cu zapada, razand o groaza. Obrajii le se facura rosii ca doi bujori, si erau ude si inghetate, dar le era bine.
Deodata se auzi n zgomot puternic. Fetele tacura brusc, cu auzul si vazul incordat. Reusira sa il vada pe profesorul Snape iesind pe usa de la intrare, urmat indeaproape de profesoara McGonogall. Acestia se oprira pe partea cealalta lacului, certandu-se. Din fericire nu le vazusera pe fete.
Avril si Iris se trantira la pamant, si se apropiara tiptil de ei, incercand sa auda ce spuneau.
Sus In jos
Iris Kassandra Black

Iris Kassandra Black

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 10:51 pm

''Este incredibil cat de mult poti tine la elevii tai,McGonagall''Snape spuse plin de dispret.
''Merita?''intreba acesta iarasi.
''Cum ma port eu cu elevii mei nu te priveste,domnule profesor Snape''Mc Gonagall raspunse distant insa politicos.
''Da,intr-adevar,insa o sa am eu grija''Severus adauga indepartandu-se.
''Si acum domnisoarelor cred ca e destul de interesant sa asculti conversatiile altora insa banuiesc ca nu va fi asa interesant daca va voi scade puncte,nu?"McGonagal spuse oarecum zambind si indepartandu-se fara sa se fii uitat macar la cele doua.
''Oh,McGonagall si Snape se inteleg asa de bine ^^''Iris spuse razand in timp ce Avril era foarte serioasa.
''S-a intamplat ceva?''Iris intreba ingrijorata....
Sus In jos
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 1:35 pm

Avril ofta.
-Sti ce o sa se intample de acum inainte, nu?
-Nu, zise Iris nedumerita. Ce?
-Ah, nimic, doar ca Snape o sa ne faca viata si mai grea ca inainte. Of, o data in viata mi-as dori sa fiu in locul Bellei. Ea e la Slytherin si de ea nu se leaga. Mai ales ca parintii ei sunt...Ei, cine sunt...
-Mda...Dar acum e weekend, striga Iris aruncandu-i un bulgare in fata.
-Ah, tu ai vrut-o. Windgardium Leviousa, zise ea, iar o groza de zapada se ridica de la pamant si cazu deaspura lui Iris.
In timp ce aceasta se caznea sa iasa de sub zapada, Avril se uita la cei doi baieti care tocmai ieseau din castel...Erau...Fred si George desigur, pusi pe sotii ca de obicei.
Avril o ridica repede pe Iris si o trase intr-un loc mai ferit.
-Ce s-a intamplat? suiera aceasta.
Avril facu semn spre baieti.
-Da, si? Nu vrei sa il vezi pe Fred? Ei, eu vreau sa vorbesc cu George. Ma duc la el. Y Love You
-Ba nu te duci nicaieri, zise Avril apucandu-o de mana. Vrei sa imi distrugi acoperirea?

OOC: =)) Mda...Ce inspiratie am si eu...
Sus In jos
Adela Flamesbort

Adela Flamesbort

feminin Numarul mesajelor : 59
Varsta : 31
Casa : Slytherin
Anul : VI, Prof. Transf, Animag, Cheser, Reptomit
Data de inscriere : 27/01/2008

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeDum Ian 27, 2008 7:08 pm

Adela iesi cu pasi repezi din castel si se indrepta spre lac. Le vazu pe cele doua Astropufe si se indrepta spre celalalt mal al lacului. Iesise in cautare de liniste si dadea peste doua astropufe. Ziua aceea mersese atat de prost... Dna. Lastar ii scazuze 10 puncte pentru ca folosise o matraguna pentru a-l speria pe Neville... Era banal...
Se intinse pe iarba si privi cerul. Era albastru tot, fara urma de nor. Se simtea foarte bine la Hogwarts si astepta cu nerabdare orele de potiuni. Totul mergea perfect... Pana cand...
Sus In jos
http://www.HP-forum.go-forum.net
Iris Kassandra Black

Iris Kassandra Black

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeLun Ian 28, 2008 2:35 pm

OOC: Nu sunt astropufa,sunt cercetasa:P

BIC: ...Pana cand...Iris intra in ea si o rasturna.Se uita putin speriata de ceea ce facuse.
Se scuza incet ,nevrand sa vada privirile ce probabil i le arunca eleva de la Slytherin.
Avril venea rapid in urma ei si se opri o clipa neputand sa se opreasca din ras.
-Imi cer scuze iar,nu stiu ce e e cu mine azi.bolborosi eleva de la Gryffindor zambind dragut,insa firm.
Insa nu astepta reactia fetei ca incepu sa se departeze usor,vazandu-l pe varul sau indepartat ,Draco apropriindu-se de locul cu pricina.

OOC: Scuzati-mi lipsa de inspiratie -_-'
Sus In jos
Adela Flamesbort

Adela Flamesbort

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeLun Ian 28, 2008 3:40 pm

Adela, cu toate ca era suparata pe cercetasa, doar pleca aruncandu-i priviri jignitoare acesteia.
'Nimeni nu intelege... Am nevoie de liniste!'
Dupa ce mai merse 20 de metri dadu nas in nas cu Bella, care o saluta prieteneste.
"Hei, ce mai e nou?"
"Nimic, doar ca m parte numai de galagie si agitatie."
"Astropufii si cercetasii stiu doar sa creeze zarva." spuse Adela aratand cu ochiul spre cele 2 fete, Avril si Iris, care se tavaleau in zapada in partea opusa a lacului.
"Nu sunt chiar asa de rele, doar ca ele nu te stiu prea bine. Eu stiu ca ai nevoie de liniste si pace, asa ca te las."
"Ok... dar vreau sa vad ca iti arati si tu adevaratul caracter de Viperina."
"Ma straduiesc...!" spuse Bella, care se indeparta cu pasi repezi

P.S. Scuze... lipsa de inspiratie!
Sus In jos
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeVin Feb 01, 2008 5:05 pm

Avril si Iris inca se tavaleau prin nea, razand si lovindu-se cu zapada.
Cu toata acesta, Avril era un pic ingrijoarata.
"Snape pune ceva la cale. SI orice ar fi, nu e ceva de bine" isi spuse ea. "Poate e timpul sa folosim din nou Pelerina Invizibila...."
'Ce s-a intamplat?' o intreba Iris vazand-o ingandurata.
'Hm...Poftim? Ce ai spus? Aaa, nimic. Doar ma gandeam...'
Chiar atunci le observara si gemenii Wealsey.
'Buna fetelor....' incepu Fred.
'...va distrati?' continua fratele lui geaman.
Fetele se privira una pe alta si izbucnira in ras.
'Ne distram foarte bine si fara voi. Nu va faceti griji' zise Iris zambind.
Fred, George si Iris incepura sa rada. Dar Avril o observa pe Bella trecand pe langa ei, parand foarte ingandurata. Alerga dupa ea si o prinse de mana.
'Ce s-a intamplat, Bell? E vreo problema?'

OOC:
Imi pare rau, nu am inspiratie.... Neutral
Sus In jos
Bellatrix Lestrange

Bellatrix Lestrange

feminin Numarul mesajelor : 204
Varsta : 33
Anul : VI, Prof.Potiuni, Seeker

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeVin Feb 01, 2008 5:32 pm

-Aa!Nu,nici una..Nu vreau sa va deranjez!spuse Bellatrix ironica.
Sa...sa ne deranjezi?Nu,nu ne deranjezi..Deloc!!
-Eu nu prea cred.Va distrati bine!!
-Bella,nuuu!!Vreau..Te-ai..Suparat pe mine?
-Da,foarte tare!!
-Ce am facut??
-Nu te preface ca nu stii!!

Avril incepu sa planga.Ceea ce isi dorea cel mai putin era ca "Bell" sa se supere pe ea.
-Ei bine,e doar gluma de .. 1 Aprilie!! spuse Bellatrix zambind.
Fetele se dusera inapoi la Iris,Fred si George razand.
Sus In jos
Layla Aberfoth

Layla Aberfoth

feminin Numarul mesajelor : 137
Varsta : 29
Anul : V, Prof. Ierb. Keeper, Dir.Adj.SM., Auror, Magmet.Rept.
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 3:27 pm

Layla veni siea dupa cateva minute langa ei neobservand-o.ea isi facu prezenta aparitia dupa cateva minute bune!
-Buna!Ce faceti!zise ea cu un aer copilaresc.

-Cine mai este si asta intreba Avril
-Asta este o colega de a ta ta de la Cercetasi!Dar vad ca nu prea sunt bine primit in grupul vostru de "..." super-cercetase!zise ea furtunos si pleca siroindui lacrimi
Se duse la alt capat de la lac.Se intalni Cu Adela.Nu o vazu,desi era destul de aproape de ea!
-Buna!zise Adela
-Off scuza-ma nu te-am vazut!Buna
-De ce plangi?
E nimik important,decat ca ma enrveaza Iris si Avril.Nu ma baga deloc in seama.Poate pentru ca sunt mai mica decat voi si de cat elele.Cred
-Lasa nu ami plnage!asa sunt elel1Cred ca o sa te observe,odata si odata.Dar u ce esti ?Viperina?
Nu sunt Cercetasa si ma cheama Layla.U esti Viperina,nu?
-Da sunt si e ceva in neregula cu asta?zise Adela rastiti[ /color]
[color=red]-Nu este nimkk,.Daca era ceva nu mai stateam si vorbam cu tine.Acum trebuie sa plec.Chair trebuie sa fiu singura.Pa .Mai vorbim

Pa!zise Adela
Layla se duse in alta parte departe de Adela,de iris si de Avril.
Langa ea aparu.....
Sus In jos
http://harry-potter.big-forum.net/
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 3:44 pm

...Avril.
'Imi pare rau pentru cum m-am purtat mai devreme.' zise ea. 'Pur si dimplu am avut o zi...destul de grea, in ciuda a ceea ce pare'
In timp ce spunea asta se uita la cer. Soarele era acum sus, si batea cu putere. Probabil ca era in jurul orei 11:30.
Se uita inapoi. Iris, Fred si George se distrau de minune, aruncand unii in altii cu bulgari de zapada, de multe ori vrajiti.
'Ma ierti?' o intreba sincer pe Layla, uitandu-se la ea in ochi.
Nu ii placea cand era acra, dar uneori chiar nu se putea stapanii.

OOC: Imi pare rau, nu am inspiratie... >< Si pls nu mai spune ca Avril e asa rautacioasa. Ea era draguta cu aproape oricine.
Sus In jos
Bellatrix Lestrange

Bellatrix Lestrange

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 5:35 pm

-Da..Defapt..Ma simt putin cam singura.
-Da,cred ca inteleg cum!In orice caz,mi-as dori sa fim prietene, desigur, daca vrei si tu!adauga repede Avril,cand vazu fata fetei.
-Mda,sa zicem!Acum,scuza-ma.
Se ridica de pe zapada rece si pleca in Castel.Unde putea sa fie singura?Vreia,pur si simplu,sa stea singura.
Avril se uita la ea pana cand fata disparu .. Ridicandu-se foarte usor,se duse linistita la Iris,Fred si George.Intra si ea in jocul lor cu bulgarii.
Mai incolo putin,era Bellatrix si baiatul pe care il cunoscu la biblioteca.Discutau in soapta despre ceva,si incercau sa nu fie auziti de nimeni.
Avril primi un bulgare direct in ureche,iar Fred veni spre ea,pentru a vedea ce a patit.Iris profita de momentul acesta si fugi repede la George.Ii arunca un bulgar in fata ......

OCC:Hey,Avril,m-ai scos din poveste!!Si eu eram langa Fred,George si Iris,dar lasa .. E mai bine asa.
Sus In jos
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 5:44 pm

Fred se apleca asupra lui Avril, pentru a vedea daca a patit ceva.
'Te simti bine?' ii sopti el.
'Mda...Destul de bine. Un pic ametita doar' baigui ea incercand sa se ridice.
Fred ii intinse mana si o ajuta.
'Multumesc' zise ea rosind usor.
'Pentru tine, oricand' ii facu el cu ochiul.
'Sti...Fred....'
'Nu trebuie sa spui nimic. Stiu. Oliver...Il placi pe el. Nu e asa?'
'Nu Fred...Doar ca...Nu stiu ce sa fac...'
'E decizia ta' spuse el serios, sarutand-o pe buze.
'Nu pot sa aleg...' spuse ea cu lacrimi in ochi.
'O sa vine o vreme cand o sa iti dai seama pe care il placi' zise el uitandu-se la ea. 'Dar pana atunci...Vi?' o intreba facandu-i semn spre lac.
Avril statu o clipa nemiscata, apoi incunvinta, si se aseza langa Fred, privind lacul.
Sus In jos
Layla Aberfoth

Layla Aberfoth

feminin Numarul mesajelor : 137
Varsta : 29
Anul : V, Prof. Ierb. Keeper, Dir.Adj.SM., Auror, Magmet.Rept.
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 5:54 pm

Layla nu pleca la castel defapt ci se ascunse u deva si auzi toat discutia lui Fred si a lui Avril.Intristanduse si mai rau ii venea sa se arunce in apa.Si asta si facu.
Bella o vazu si crezuse ce era mai rau.Dar Layla iesi apoi la suprafata si inota pe lac.o linistea asta.
-Hei Layla ieisi de acolo.!zise Bella.e rece apa si mai ales nu ai voie.Vino mai repede sa nu te vada cineva.Ai innbunit1tipa ea.
Layla iesi si.....
Sus In jos
http://harry-potter.big-forum.net/
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 6:13 pm

Chiar atunci vieni si Oliver. Cand ii vazu pe Avril si Fred incremeni, uitandu-se la ei, dar Avril il observa.
'Oliver...' sopti ea ridicandu-se. 'Nu...nu...' incerca ea sa balmajeasca, dar se opri. Ochii i se umplura de lacrimi. Incepu sa fuga spre castel. Se impiedica la fiecare pas, dar o putere supra omeneasca o facea sa nu cada.
Oliver si Fred incercaara sa o urmeze, dar se lovia de o bariera invizibila. Se ridicara si incercara din nou sa treaca, dar fara succes.
'Nu va mai obositi' zise Iris. 'A aruncat o vraja'
'Dar nici macar nu a spus nimic!' protesta Oliver dar tacu cand vazu privirea din ochii lui Iris.
'Mai bine lasati-o in pace' zise si George, zambindu-i lui Iris.

OOC: Inspiratia....
Sus In jos
Bellatrix Lestrange

Bellatrix Lestrange

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 7:08 pm

OCC : Layla,tu lasi totul balta si faci despre tine!!Noi faceam despre Avril & Fred,iar eu eram langa Theo,nu ma aruncam dupa tine in apa!!In fine..

BIC:
-Eh,fetele..?Cine le intelege?spuse Oliver,dar chiar atunci primi un bulgar in picior de la Iris,si el,Fred si George mersera si o luara pe Iris pe sus.Apoi o aruncara in zapada si se jucara.
Bellatrix se intoarse la Theo si incepu sa poveteasca din nou cu el.
-Bellatrix..?Pot..Sa-ti zic Bella?o intreba el.
-o,da,desigur!
-Aaa,Bella..Sti..Eh,ai prieten?intreba din nou,rosiind putin.
-Nu,dar..De ce?
Insa ca raspuns primi un sarut lung..
-Mda!Acum cred ca inteleg.
Sus In jos
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 7:18 pm

Avril merse fara tinta prin zapada pana cand dadu de Bella si Theo, care se sarutau cu patima.
'Uhm...Banuiesc ca deranjez, nu?' intreba ea.
'Da..' mormai Bella printre saruturi, in timp ce Theo rosea usor.
Avril ofta si incepu sa mearga mai departe. Merse mult timp, pana cand realiza ca ajunsese pe partea cealalta a lacului. Era destul de aproape pentru a vedea conturul celorlalti, dar ei nu o puteau vedea, protejata fiind de niste tufisuri.
Se aseza pe zapada rece si isi duse picioarele la piept. Incepu sa planga acolo, unde nimeni nu o putea observa. Cand ii vazu pe ceilalti cum se distreaza incepu sa suspine, ascunzandu-si capul. Ar fi vrut sa poata sta asa la infinit, fara sa o observe nimeni. Sti ca mai devreme sau mai tarziu va trebui sa plece, fie din cauza frigului, fie din alte motive. Dar deocamdata vroia sa stea....Sa stea si sa se descarce...
Deodata simti o mana calda pe umarul ei. Nu auzise pe nimeni venind, dar langa ea se afla....
Sus In jos
Iris Kassandra Black

Iris Kassandra Black

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeDum Feb 10, 2008 6:23 pm

..Iris.
Avril zambi politicos si o invita sa ia loc langa ea.
''Am scapat usor de ei...pe moment'' rase Iris puternic in timp ce Avril doar zambea.
''S-a intamplat ceva?''continua aceasta putin ingandurata.
''De parca nu stii,Iris...la tine e usor..eu...''Avril simti cum ochii i se umpla de lacrimi ,insa reusi sa le opreasca caderea.
''Usor?Glumesti....acum il am pe George pentru mine...acum...dar maine va fi altfel...stii bine...in plus,ar trebui sa-ti asculti inima...te simti mai bine in preajma lui Oliver sau Fred?La care te gandesti inainte sa adormi si dupa ce te trezesti?De care iti e dor acum?Care ai vrea sa fie acum in locul meu?Raspunde-ti la intrebareile astea si atunci o sa stii ''spuse Iris ,punand-o pe Avril pe ganduri.
Dar pana sa apuce sa mai zica ceva,cercetasa se afla pe umerii lui George.
''Nu scapi tu asa usor!zapadaaa!''spunse acesta aruncand-o in omatul sclipitor in timp ce aceasta se zbatea fara rost.
''Oooo...ticalosule!You are sooo dead!''
Sus In jos
Adela Flamesbort

Adela Flamesbort

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitimeMier Mar 05, 2008 6:18 pm

Adela privea din zapada cum toata lumea se distra. De ce nu putea sa fie si ea la fel? Nu avea prieteni. Doar Viperinii ii acordau atentie. Deodata se trezi cu un baiat langa ea. Nu il cunoastea, insa isi dadu seama dupa fular ca acesta este Viperin. Ciudat... ii stia pe toti baietii de la Viperini, insa nu stia numele acestuia.
"Buna, eu sunt Brian. Brian Holstev."
La auzul acestui nume, Adela tresari. Asa il chema si pe tatal ei, care... murise.
"Eu sunt... Adela."
Pana atunci nu il privise in ochi pe Brian, insa nac il vazu simti ca afara nu mai este frig, parca zbura, indreptandu-se spre soare. Se indragostise. Brian o urmarea de ceva timp, avand aceleasi sentimente.
"Cred ca nu ma cunosti. Vin de la Durmstrang. De cand s-a aflat ca Karkarof este devorator, multi parinti si-au mutat baietii aici."
"Inteleg."
Brian simtea ca nu mai rezista. Faptul ca se afla langa ea era ceva... inimaginabil. Dupa ce ezita o clipa o saruta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: The lake... The sun...And...Someone...with me...   The lake... The sun...And...Someone...with me... Icon_minitime

Sus In jos

The lake... The sun...And...Someone...with me...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts-The-Magic-School :: Domeniul Castelului :: Lacul-
Mergi direct la: