Karla Johnson Admin
Numarul mesajelor : 244 Varsta : 28 Casa : Hufflepuff Anul : VI, Magmet,Prof. Zbor, Sefa Of.de Aurori, Keeper Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Rapoarte Dum Feb 17, 2008 10:50 am | |
| Rog Seful-Casei (Iris Kassandra Black) sa imi prizinte un raport referitor la Casa sa. Raportul trebuie sa cuprinda: 1.Raportul despre membrii casei 2.Plangeri 3.Sugestii | |
|
Iris Kassandra Black
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 32 Casa : Gryffindor Anul : VI, Prof. G.F.de C.M. Animag,Unsp. Seeker, Auror Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Rapoarte Mier Mar 05, 2008 11:46 pm | |
| Ok.Sunt aici: 1.Raportul despre membrii casei Nu am probleme cu nici un membru...poate doar probleme cu activitatea....Nu am vazut spam,dublu posting sau orice alta problema in legatura cu nerespectarea regulilor. 2.Plangeri Nici una momentan..lipsa de activitate,ma repet ^^(nu ca eu sunt foarte activa,dar well...nu prea pot sa intru pe net very often^^) 3.Sugestii Pai as putea sa ma consult cu cativa membrii activi in legatura cu rezolvarea problemei,pentru ca si parerea lor conteaza si ma pot ajuta mult,dar pana atunci avem mare nevoie de puncte , Sper ca m-am descurcat destul de bine... | |
|