Hogwarts-The-Magic-School
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts-The-Magic-School

Hogwarts

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Prima zi de scoala

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

feminin Numarul mesajelor : 244
Varsta : 28
Casa : Hufflepuff
Anul : VI, Magmet,Prof. Zbor, Sefa Of.de Aurori, Keeper
Data de inscriere : 24/01/2008

Prima zi de scoala Empty
MesajSubiect: Prima zi de scoala   Prima zi de scoala Icon_minitimeJoi Ian 24, 2008 10:42 pm

Avril intra devreme in Marea Sala. Era prima ei zi de scoala si nu avea de gand sa intarzie. Si asa nu ii pasa de unele ore, dar trebuia sa faca impresie buna...Cel putin la inceput.
In Sala nu erau nici jumatate din elevi, dar asta nu o deranja deloc. Ba chiar era mai bine, deoarece avea mai mult loc pentru ea. Uneori se mira pe ea insusi cat era de egoista.
Se aseza la banca Hufflepuff, cat mai departe de masa profesorilor, si cat mai aproape de usa de la intrare. Nu ii placea sa simta priviri vigilente atintite asupra ei.
Cat timp astepta mancarea se uita la tavan. Din nou avu impresia ca acesta nu exista. Se intreba cat timp va mai trece pana cand se va obisnui. Spre deosebire de ieri, cand sosise, si cand cerul aratase destul de senin, astazi era mohorat, si ploios. Din cand in cand se vedea cate un fulger, prin multimea picaturilor de ploaie.
Tot uitandu-se in sus nu realliza ca mancarea aparuse din senin. Cand vazu atatea bunatati zambi, dar nu isi lua decat niste budinca, si un pahar cu suc de dovleac.
Usa Salii se deschise, si inauntru intra o fata cu plete de abanos si ochi de carbune. Din cate isi amintea Avril, o vazuse ieri la sortare, si era tot la Hufflepuff. Fata se aseza langa Avril, cascand somnoroasa.
-Avril Arakawa, se prezenta fata cu par balai zambind. Anul VI.
Sus In jos
http://hogwarts.forumers.ro
Bellatrix Lestrange

Bellatrix Lestrange

feminin Numarul mesajelor : 204
Varsta : 33
Casa : Slytherin
Anul : VI, Prof.Potiuni, Seeker

Prima zi de scoala Empty
MesajSubiect: Re: Prima zi de scoala   Prima zi de scoala Icon_minitimeJoi Ian 24, 2008 11:11 pm

"-Penelope Chang,anul VI,si eu.Urata zi,nu?
-Da..Asa e.

Avril scoase o foaie mica de hartie.Pe ea erau cinci coloane.Era orarul ei.Avea sa inceapa scoala cu o ora de Transfigurare.'Usor' se gandi Avril.Insa Penelopei nu credea la fel.
-Aaa,eshty buna la Transfigurari,se pare ca,nu-i asa?o intreba ea.
-Oo,nu prea.Dar,ma bucur ca nu incepem cu Potiuni .. chicoti Avril.
Masa Astropufilor incepu sa se umple.La 9:00 avea sa inceapa prima ora din acea zi.Nu mai aveau mult pana cand cei din anul VI aveau sa inceapa ora de Transfigurare.Spre ele venea acum Bellatrix Chang impreuna cu o alta fata.Acea fata se indrepta spre masa Viperinilor.
-Buna! saluta Bellatrix.
-Cine e noua ta prietena viperina? intreba Avril.
-Prietena?Nu,nici gand.E o alta verisoara"

OOC:Lipsa de imaginate.
Sus In jos
Karla Johnson
Admin
Karla Johnson

feminin Numarul mesajelor : 244
Casa : Hufflepuff
Anul : VI, Magmet,Prof. Zbor, Sefa Of.de Aurori, Keeper

Prima zi de scoala Empty
MesajSubiect: Re: Prima zi de scoala   Prima zi de scoala Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 10:33 am

-Cate rude ai, rase Avril in timp ce ii facea loc si prietenei ei.
Pentru cateva minute mancara in liniste, savurand minunata mancare pregatita cu atata grija de spiridusi.
-Ai acelasi orar ca si mine, nu? o intreba Avril pe Bella.
-Mda....Pacat ca nu avem potiuni prima ora.
-Ce??? Nu sti ce profesor ne preda Potiunile?
-Ba da...Dar imi place foarte mult materia.
-Si mie dar cu un asa profesor....
Se opri, dand pe gat un pahar cu suc de dovleac. In sala intrara Iris, Harry, Ron, Hermione, Ginny, gemenii, Katie Ball si Oliver Wood.
Avril rosi cand ii vazu pe Fred si pe Oliver, dar incerca sa o faca fara sa o vada nimeni, desi Bella se uita cam ciudat la ea.
-Uhm...Buna Iris, o saluta Avril pentru a scapa de momentul de stanjenela.
-Hey, zise si aceasta, venind la masa Hufflepuff. Voi ce ora aveti prima?
-Transfigurari! raspunsera amandoua intr-un glas.
-Da? Ce tare! Si eu. O sa mergem toate trei.

OOC: La ora asta chiar ca nu am inspiratie ><
Sus In jos
Iris Kassandra Black

Iris Kassandra Black

feminin Numarul mesajelor : 57
Varsta : 32
Casa : Gryffindor
Anul : VI, Prof. G.F.de C.M. Animag,Unsp. Seeker, Auror

Prima zi de scoala Empty
MesajSubiect: Re: Prima zi de scoala   Prima zi de scoala Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 1:17 am

OOC: YAY.M-a bagat cineva in rp:x

BIC:''Pacat ca nu avem potiuni''Iris spuse zambind in timp ce Bella chicoti si Avril rase de-a binelea.
''Si tu?''Avril intreba mirata.
''Cum adica? Potiunile sunt minunate,insa daca faci abstractie de profesor''Iris adauga dandu-si ochii peste cap.''Oh,sa mergem...George,vii?"Iris continua zambind prea tare pentru propriul ei confort.
''Nu inca,angelina m-a rugat sa o astept''spuse acesta rosind usor.
Iris se enerva cumplit,dar nu lasa sa se vada:
''Bine,Avril,Bella...sa mergem,unii sunt prea ocupati pentru a ne insoti''spuse aceasta plecand prima si urmata indeaproape de cele doua.
''Dar nu crezi ca mergem prea devreme? Mai e o jumatate de ora pana incepem''Bella spuse in timp ce Avril rase iar amuzata.
''Clumsy me xD'' Iris rase si ea de propria ei naivitate,insa comportamentul lui George de mai devreme o aduse la disperare...
Sus In jos
Alysha Tonks

Alysha Tonks

feminin Numarul mesajelor : 4
Functie : simplu elev
Anul : VI
Data de inscriere : 13/05/2008

Prima zi de scoala Empty
MesajSubiect: Re: Prima zi de scoala   Prima zi de scoala Icon_minitimeMar Mai 13, 2008 6:04 pm

Fetele intra in sala de clasa...cu tot ca erau primele inafara de cativa viperini
Atunci intra Alysha,dar se duse si se rezema de un perete
Marcus Flint,vazand-o pleca de langa prietenii sai
"Salut verisorule"spuse ea vazandu-l
"Hai Salut Ashy"spuse Marcus cu un ras flegmatic
"Nu imi mai spune Ashy...nu suntem acasa"protesta Alysha la numele dat de verisorul sau
"Atunci cum?Shery"spuse Marcus stiid ca verisoarei sale nu ii place
"Termina"spuse Alysha,de data asta dandu-i o palma...in joaca
"Bine bine...dar daca asa sunt obisnuit.Apropo...nu ai mers la masa"intreba Marcus interesat
"Normal ca nu m-am dus"raspunse Alysha repede
"Cum...nu ai rezolvat problema?"intreba Marcus coborand tonul
"Tu daca ai trimite o scrisoare de dragoste mamei tale...adica din greseala...ca ai gresit adresa...crezi ca mama ta ar uita cu una cu doua...?mai ales ca mama nu stia de Albert...decat tata si tu"spuse Alysha cu vocea scazuta dar enervata
"Wow...cred ca matusa Thalya a fost bucuroasa cand a primit o scrisoare de dragoste...normal...inainte de a venea de la cine e"spuse Marcus incepand sa rada
Atunci cele trei fete se uita la cei doi
"Cine sunt?"intreba Iris
"Este Marcus,un viperin,si...pe fata aia am vazut-o la sortare...tot langa Marcus si Mandy s-a dus sa vorbeasca cu ei...or fi prieteni de familie...sau ceve rude...cine ii stie?"spuse Arvil
Marcus tot radea
"Marcus...se vede ca esti viperin...termina odata"
"Hey...eu nu i-am trimis scrisoare mamei mele care era destinata Andradei"
"Deci te-am prins...esti cu Andrada"spuse Alysha incepand sa rada
"Nu nu nu...."spuse Marcus aratandus-e iritat
"Haide ca eu plec"spuse Alysha
"Cum?...imediat incepe ora...unde mergi?"intreba Marcus
"Sa imi fac prietene sa prieteni"spuse Alysha chicotind la reactia lui Marcus
Alysha se duse la cele trei fete.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Prima zi de scoala Empty